Pumpar som klarar maximal precision

Letar du efter pumpar, kanske i synnerhet efter pumpar där doseringen främst är avsedd för kemikalier av rätt små flöden?

Perfekt, då har du nämligen kommit helt rätt! Här hittar du precis just det.

Alltid absolut högsta noggrannhet

Här hittar du doseringspumpar som främst är anpassade till dosering av kemikalier där du har relativt små flöden. Det som är viktigt är att, trots de små flödena, att det hela tiden finns ett högt tryck.

Doseringspumpar leder en noggrann uppmätt mängd vätska per tidsenhet in i en process. Pumpen ser till att du får en kontinuerlig dosering, eller även satsdosering om du behöver det, av kemikalier i olika processer. Detta är oerhört viktigt i processer där vätska i mycket små kvantiteter ska doseras till en vätskemängd som är betydligt större.

Det allra viktigaste med doseringspumpar är att de ger en förutbestämd mängd vätska per varv eller slag. Det är alltså, som redan tidigare nämnts, en pump som används för att den ska leverera en bestämd mängd med vätska med absolut högsta noggrannhet. De här doseringspumparna används till exempel vid vattenbehandling, livsmedelsproduktion, kemisk dosering och medicinska tillämpningar samt även inom ett stort antal andra industriella processer. Doseringspumpar används även ofta vid exempelvis vattenreningsverk, pappers- och stålindustrin, kemiska anläggningar samt sopförbränning.

Doseringspumpar som du alltid kan lita på
Om du väljer att investera i en av dessa högkvalitativa pumpar, kan du vara helt trygg i att så väl driftsäkerhet, noggrannhet som en mycket god repeterbarhet alltid står i fokus. Du kan alltid lita på att dessa produkter håller absolut högsta kvalitet.

Membranpumparna från en av serierna håller ett tryck upp till 20 bar. Det här är doseringspumpar som främst används till just pannkemikalier av olika de slag. Du kan självklart få dessa pumpar även i ett så kallat hygienutförande.
Vi går vidare och tittar på en annan serie där du hittar kolvpumpar. Väl värt att notera är att det är den vanligaste modellen för skumdämpare inom massindustrin. Söker du efter den absolut bästa lösningen i situationer där du, under absolut inga omständigheter, kan tillåta eller riskera någon form av läckage? Ja, då behöver du inte leta längre. Du hittar det här i form av en premiummodell.

Pumpar för alla behov – som klarar tuffa miljöer inom industrin
Du har säkert redan noterat att det finns ett stort utbud av olika slags pumpar och du lär garanterat hitta just den pump som du söker och som passar dina behov allra bäst.
Här får du således driftsäkra pumpar som klarar alla slags tuffa och krävande industrimiljöer.

Om du söker efter en pålitlig doseringspump där du kan lita på att den sköter sitt jobb med största noggrannhet har du dem här. Doseringspumparna som alltid levererar en så väl säker som exakt dosering av vätskor. De är slitstarka och har en lång livslängd. Kontakta gärna din leverantör om du har ytterligare frågor eller önskar tips och råd på vägen. De finns där för dig och hjälper dig mer än gärna genom hela köpet!