Svt play putin

Spionen Vladimir Putin | SVT Play

Oförutsägbar och slipad, och sedan 20 år tillbaka den som styrt Ryssland med järnhand. Men hur har hans bakgrund som spion format hans ledarskap?

Oförutsägbar och slipad, och sedan 20 år tillbaka den som styrt Ryssland med järnhand. Men hur har hans bakgrund som spion format hans ledarskap? Hör hans innersta krets, offer och motståndare berätta om mannen vars privatliv fortfarande är väldigt höljt i dunkel.

Nyheter Direkt – Putin talar till nationen – SVT Play

Putin enligt Oliver Stone | SVT Play

“Om det är sant att Vladimir Putin är USA:s fiende så borde vi åtminstone försöka förstå honom”. De senaste två åren har den kontroversielle filmskaparen …

“Om det är sant att Vladimir Putin är USA:s fiende så borde vi åtminstone försöka förstå honom”. De senaste två åren har den kontroversielle filmskaparen Oliver Stone träffat den ryske presidenten ett dussintal gånger. Programmet sändes 2017.

Putin enligt Oliver Stone | SVT Play

SVT Nyheter – TOPPNYHETER: Putin höll tal till nationen | SVT Play

för 6 timmar sedan — Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play – fri television på nätet.

Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play – fri television på nätet.

Keywords: svt play putin, svt play putins väg till makten, putins väg till makten svt, svt putin dokumentär, putin ryssland och världen svt play, putin svt play, svt dokumentär putin, svt play putin ryssland och världen, att skapa en putin svt play