Lidl i Södertälje – Allt du behöver veta om butiken i Blombacka

Lidl är en välkänd livsmedelskedja som finns över hela världen, och en av deras butiker finns i södra Södertälje, närmare bestämt i området Blombacka. Med sitt stora utbud av produkter till låga priser lockar Lidl kunder från hela regionen. I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Lidl-butiken i Blombacka, inklusive öppettider, sortiment och fördelar med att handla där.

Öppettider för Lidl i Blombacka

Att veta öppettiderna för Lidl-butiken i Blombacka är viktigt för att kunna planera dina inköp. Butiken har generösa öppettider och är öppen sju dagar i veckan. Nedan finns de vanliga öppettiderna för Lidl i Blombacka:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 20:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Observera att öppettiderna kan variera, särskilt på helgdagar. Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök.

Sortiment

Lidl i Blombacka erbjuder ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier. Oavsett om du behöver färskvaror, mejeriprodukter, frukt och grönt, kött eller förpackade varor, kommer du troligtvis hitta det du behöver här. Lidl är känt för sina egna märkesvaror av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Förutom livsmedel har de också ett sortiment av hushållsartiklar, kläder, blommor och mer.

Fördelar med att handla på Lidl

Att välja att handla på Lidl i Blombacka har flera fördelar. Här är några av dem:

  1. Låga priser:Lidl är känd för sina låga priser utan att kompromissa med kvaliteten på produkterna. Detta gör att du kan spara pengar på dina inköp.
  2. Brett sortiment:Lidl erbjuder ett brett utbud av produkter, vilket gör det möjligt att handla allt på ett ställe.
  3. Hög kvalitet:Lidl satsar på att erbjuda hög kvalitet på sina egna märkesvaror, vilket innebär att du kan få bra produkter till ett lägre pris.
  4. Färskvaror:Lidl har ett bra utbud av färskvaror, inklusive frukt, grönsaker, kött och bröd.
  5. Bra läge:Lidl i Blombacka är lätt att nå och har tillräckligt med parkeringsplatser för kunderna.

Avslutningsvis

Lidl i Blombacka är en populär livsmedelsbutik i Södertälje som erbjuder låga priser och ett brett sortiment. Med generösa öppettider och kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser är Lidl i Blombacka ett bra val för din shopping. Besök butiken och upptäck själv fördelarna med att handla på Lidl.

Ofte stillede spørgsmål

Vilken adress har Lidl i Södertälje Blombacka?

Lidl i Södertälje Blombacka ligger på Blombackavägen 10. Om du behöver handla på Lidl i Södertälje Blombacka, så hittar du dem på Blombackavägen 10.

Vad är öppettiderna för Lidl i Södertälje Blombacka?

Lidl i Södertälje Blombacka är öppet måndag till lördag kl 8.00-21.00 och söndag kl 9.00-21.00. Du kan handla på Lidl i Södertälje Blombacka mellan kl 8.00-21.00 på vardagar och kl 9.00-21.00 på söndagar.

Finns det parkering vid Lidl i Södertälje Blombacka?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Lidl i Södertälje Blombacka. Om du besöker Lidl i Södertälje Blombacka behöver du inte oroa dig för parkering, det finns gott om plats.

Har Lidl i Södertälje Blombacka en delikatessdisk?

Ja, Lidl i Södertälje Blombacka har en delikatessdisk med olika kött-, fisk- och ostprodukter. Om du är ute efter högkvalitativa kött-, fisk- eller ostprodukter så kan du hitta dem på delikatessdisken hos Lidl i Södertälje Blombacka.

Kan jag handla ekologiska produkter på Lidl i Södertälje Blombacka?

Ja, Lidl i Södertälje Blombacka har ett brett utbud av ekologiska produkter. Om du är intresserad av ekologiska produkter så bör du besöka Lidl i Södertälje Blombacka, där hittar du ett stort urval.

Erbjuder Lidl i Södertälje Blombacka hemleverans?

Nej, just nu erbjuder inte Lidl i Södertälje Blombacka hemleverans. Tyvärr har Lidl i Södertälje Blombacka för tillfället ingen möjlighet till hemleverans.

Kan jag använda betalkort vid Lidl i Södertälje Blombacka?

Ja, du kan använda betalkort som Visa, Mastercard och Maestro vid Lidl i Södertälje Blombacka. Om du föredrar att betala med betalkort så kan du använda Visa, Mastercard och Maestro vid Lidl i Södertälje Blombacka.

Har Lidl i Södertälje Blombacka en frukt- och grönsaksavdelning?

Ja, Lidl i Södertälje Blombacka har en frukt- och grönsaksavdelning med färska produkter. Om du är på jakt efter färska frukt- och grönsaker så kan du hitta dem på avdelningen hos Lidl i Södertälje Blombacka.

Vilka produkter har Lidl i Södertälje Blombacka på sin bakavdelning?

Lidl i Södertälje Blombacka erbjuder ett brett utbud av färskt bröd, bakverk och konditorivaror. Om du är sugen på något nybakat så kan du besöka bakavdelningen hos Lidl i Södertälje Blombacka.

Finns det handlingskorgar vid Lidl i Södertälje Blombacka?

Ja, Lidl i Södertälje Blombacka tillhandahåller handlingskorgar för sina kunder. Du behöver inte bära på alla varor när du handlar hos Lidl i Södertälje Blombacka, det finns handlingskorgar att använda.

Artiklen Lidl i Södertälje – Allt du behöver veta om butiken i Blombacka har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 7 anmeldelser