Guide: Butiker vid IKEA Kållered – Öppettider, Köpcentrum och Affärer

IKEA Kållered är beläget strax utanför Göteborg och är ett populärt köpcentrum med många butiker och affärer. Här kan du hitta allt du behöver för ditt hem och din trädgård. Oavsett om du letar efter möbler, inredning, matvaror eller andra produkter, finns det många alternativ att välja bland.

Öppettider vid IKEA Kållered

IKEA Kållered har generösa öppettider för att passa alla. Butikerna är vanligtvis öppna från tidig morgon till sen kväll, vilket gör det lätt för dig att hitta en tid som passar dig och dina behov. Observera att öppettiderna kan variera under helger och helgdagar, så det är alltid bra att kontrollera detta innan ditt besök.

Köpcentrum och Affärer

Kållered Köpcentrum har ett brett utbud av butiker och affärer för att tillgodose alla smaker. Med närliggande butiker som Kandyz Kållered och Coop Kållered hittar du allt från kläder och accessoarer till dagligvaror och godis. Varuhuset erbjuder även en restaurang där du kan njuta av en god måltid eller en fika under ditt besök.

Kommande öppning av nya IKEA Kållered

Det finns spännande nyheter för IKEA Kållered – en helt ny butik är planerad att öppna 2022! Efterlängtade nyheter och produkter väntar på dig i den nya butiken. Håll utkik efter mer information om öppningsdatum och eventuella ändringar som kan påverka ditt besök.

Planera ditt besök

Om du planerar att besöka IKEA Kållered eller någon av de närliggande butikerna, är det alltid bra att ha koll på öppettiderna och eventuella förändringar. Se till att du har tillräckligt med tid för att utforska köpcentrumet och njuta av allt det har att erbjuda.

Karta över IKEA Kållered och området

För att underlätta din resa till IKEA Kållered, kan du använda en karta för att navigera i området. Ta reda på bästa vägen att ta dig dit och hitta parkeringsplatser i närheten.

Sammanfattning

IKEA Kållered är en populär destination för shopping och erbjuder ett brett utbud av butiker och affärer. Med generösa öppettider och kommande öppning av en ny butik, är det ett utmärkt val för dina shoppingbehov. Besök IKEA Kållered och njut av en trevlig shoppingupplevelse!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka butiker finns vid Ikea Kållered?

Vid Ikea Kållered finns det olika butiker som Kandyz och Coop.

När öppnar den nya Ikea i Kållered?

Den nya Ikea i Kållered förväntas öppna 2022.

Vilka köpcentrum finns i Kållered?

I Kållered finns det bland annat Köpstad med olika butiker.

Vad är öppettiderna för Ikea Göteborg Kållered?

Öppettiderna för Ikea Göteborg Kållered kan variera, så det är bäst att kolla på deras hemsida för aktuella öppettider.

Vilka affärer finns i Kållered?

Det finns olika affärer i Kållered, bland annat vid Ikea och i Köpstad.

När öppnar Ikea Kållered efter förseningen?

Tyvärr är det förseningar med öppningen av Ikea Kållered, så det är bäst att hålla sig uppdaterad för aktuell information om när de öppnar.

Hur är öppettiderna för Ikea Kållered?

Öppettiderna för Ikea Kållered kan variera, så det är bäst att besöka deras hemsida för att få den senaste informationen.

Vilka butiker finns i Kållered förutom Ikea?

Förutom Ikea finns det andra butiker i Kållered, som Kandyz och Coop.

Vad händer med Coop när Ikea Kållered flyttar?

Coop i Kållered kommer också att flytta i samband med Ikea Kållered.

Var kan jag hitta en karta över Ikeavaruhusen i Sverige?

Du kan hitta en karta över Ikeavaruhusen i Sverige på Ikeas hemsida eller genom att besöka deras varuhus och fråga personalen.

Artiklen Guide: Butiker vid IKEA Kållered – Öppettider, Köpcentrum och Affärer har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 44 anmeldelser